fbpx

Vrei sa castigi un venit suplimentar? Atunci fii partenerul nostru!

Detii un site, un canal de Youtube sau poate o pagina de Facebook? Atunci alatura-te noua si hai sa ne bucuram impreuna de beneficii! Tu ne promovezi produsele, iar noi te rasplatim cu un procent din fiecare vanzare facuta de tine!

Ce este programul de afiliere?

Programul de afiliere este o modalitate de a castiga bani cu ajutorul paginii tale  de Facebook/ Instagram/ Twitter sau orice alta platforma de social media. Practic, tu castigi de fiecare data cand un client da click pe unul din instrumentele de promovare si  achizitioneaza  unul sau mai multe produse de pe site-ul www.elegibo.ro . In felul acesta, atat tu, cat si urmaritorii tai veti avea de castigat: ei vor achizitiona produse de incredere, recomandate de tine, iar tu iti vei suplimenta veniturile.

 

Cum functioneaza?

Afiliatului (cel care va promova magazinul online www.elegibo.ro) i se pun la dispozitie o serie de instrumente de promovare (bannere, feed-uri de produse etc) a produselor pe care advertiserul (site-ul www.elegibo.ro) le are puse spre vanzare.

 

Ce trebuie sa faci?

Tot ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi aici, sa urmezi pasii pentru inscriere si sa promovezi magazinul www.elegibo.ro. Cu cat promovezi mai mult si clientii cumpara, cu atat cresc si comisioanele pe care le vei primi.

Spor la promovat!