Navigarea pe site-ul www.elegibo.ro presupune acceptarea tuturor termenilor si conditiilor ce va vor fi prezentate in randurile urmatoare. Daca nu sunteti de acord cu acestea puteti renunta in orice moment la navigarea pe site. Ne rezervam dreptul de a schimba termenii si conditiile înscrise pe site fara notificarea prealabila a utilizatorului.

Continutul site-ului www.elegibo.ro (fotografii, texte, grafica, etc) sunt proprietatea SC ELEGIBO SHOP SRL si a furnizorilor sai si este protejat de Legea drepturilor de autor si de Legea privind proprietatea intelectuala si industriala. Copierea, modificarea, transmiterea, reproducerea continutului acestui site sau a oricarei parti sunt interzise.

Ne straduim ca informatiile despre produsele introduse in acest site sa fie cat mai complete si concrete. Culorile unora dintre produse pot diferi de culorile reale, in functie de proprietatile si setarile calculatorului dumneavoastra.

Pretul afisat produselor este cel final. In afara de costul produselor, la pretul total al comenzii se mai poate adauga costul transportului in functie de modalitatea de transport aleasa.

Toate produsele sunt oferite in limita stocului disponibil. In cazul in care produsele comandate de dumneavoastra nu mai exista pe stoc va vom anunta in cel mai scurt timp.

Produsele se pot returna conform politicii de retur.

Va puteti crea un cont de client. Prin aceasta se intelege ca va luati obligatia ca datele introduse sa fie corecte, actuale si reale si sunteti de acord sa ni le furnizati. Ne rezervam dreptul de a bloca accesul la serviciile noastre in cazul in care consideram ca aceasta obligatie nu este indeplinita. Corectitudinea datelor introduse duc la finalizarea in bune conditii a oricarei comenzi si, implicit, la o buna colaborare dintre client si firma noastra.

Pastrarea in siguranta a parolei este responsabilitatea dumneavoastra. Puteti schimba oricand parola din setarile de cont. In cazul in care observati o activitate neautorizata a contului dumneavoastra, va rugam sa ne anuntati.

Un client care in antecedente a refuzat ridicarea unui colet si doreste sa mai comande produsele noastre se obliga sa plateasca contravaloarea transportului produselor, iar suma totala facturata va fi platita in avans, prin transfer bancar, in maxim 2 zile lucratoare de la plasarea comenzii. In caz contrar, comanda va fi anulata.

Conform legislatiei in vigoare magazinul nu este responsabil daca:

– apar intarzieri la livrare din cauza curierului, postasului, etc;

– coletul prezinta deteriorari de orice natura survenite pe parcursul transportului;

– apare imposibilitatea efectuarii livrarii din cauza datelor eronate introduse de cumparator;

– navigarea pe site nu mai este posibila datorita intreruperii furnizarii serviciilor de internet.

Ne puteti contacta pentru sugestii, observatii, reclamatii cu conditia ca acestea sa nu contina cuvinte vulgare, obscene, ofensatoare sau de natura sa ameninte integritatea anumitor persoane. Ne rezervam dreptul de a refuza expedierea unei comenzi (de a o anula), de asemenea de a inchide un cont deschis pe site-ul www.elegibo.ro daca destinatarul/abonatul ne aduce injurii, cuvinte ofensatoare sau pe care le consideram jignitoare, adresate personalului/firmei/magazinului online.

Orice problema va fi sesizata in scris si se va rezolva pe cale amiabila in cel mai scurt timp. Daca acest lucru nu este posibil, aceasta va fi directionata catre organele competente, instantele de judecata.

În conformitate cu Legea nr.677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, SC ELEGIBO SHOP SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai în scopurile specificate datele introduse de dumneavoastra. Puteti cere oricand stergerea acestor date, de asemenea aveti posibilitatea de a le modifica din contul dumneavoastra personal. Nu vom divulga unor eventuali terti datele dumneavoastra.

Prin folosirea acestui site intelegem acordul dumneavoastra cu privire la termenii si conditiile de mai sus.