ELEGIBO SHOP va pune la dispozitie livrare prin curier in orice localitate din Romania. Comenzile nu sunt conditionate de o valoare minima!

Asiguram LIVRARE GRATUITA in TOATE localitatile din ROMANIA pentru comenzi de minim 99 lei. Pentru comenzi mai mici de 99 lei, livrarea costa 15 lei.

Comenzile primite pana in orele 15:30 a oricarei zi lucratoare (de luni pana vineri) vor fi expediate in aceeasi zi. Comenzile primite dupa aceasta ora, cat si cele primite in weekend sau in zile de sarbatori legale, vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare.

Livrare in 1-5 zile, in orice localitate din Romania.

Unele produse (in special cele din categoria Incaltaminte) pot avea un termen de livrare mai mare decat restul articolelor prezente pe site deoarece ele nu se afla in stoc la noi, ci la furnizorul nostru.

Puteti deschide pachetul în fata curierului (însa numai dupa ce achitati totalul produsului/produselor) pentru a va asigura ca ceea ce ati comandat este prezent si în colet. Orice reclamatie ulterioara a unor produse care lipsesc din colet nu este luata în considerare de companiile de curierat.

ATENTIE!!! Societatea noastra isi rezerva dreptul de a nu trimite coletele daca destinatarul nu confirma comanda (nu raspunde la telefon in cazul in care este sunat) si daca clientul prezinta incertitudine (a mai comandat in trecut si a refuzat primirea coletului de la curier).

Retur si schimb

Conform OG. 130/2000, puteti renunta la produsul cumparat in termen de 14 zile de la primirea produsului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv.

Va rugam sa anuntati in prealabil intentia de retur in scris, in maxim 14 zile de la primirea coletului, la adresa de e-mail contact@elegibo.ro, telefonic la 0738 310 256 sau completand formularul de retur.

Returul se va face cu firma de curierat cu care s-a livrat marfa (Fan Courier / Sameday / DPD). Retururile trebuie sa fie în ambalajul original, cu toate etichetele si accesoriile atasate corespunzator, factura, si fara sa prezinte nicio urma de deteriorare sau uzura, sa nu fie purtate, sa nu miroasa a parfum, a detergent, a deodorant etc. În caz contrar, firma noastra îsi rezerva dreptul de a nu accepta returul comenzii. La primire, coletul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate, in caz contrar acesta va fi refuzat.

Cum primiti banii înapoi pentru articolul returnat?

În cazul în care conditiile de retur sunt îndeplinite, va vom schimba produsul cu alta masura (in functie de disponibilitatea stocului)/ produs sau va vom înapoia banii în termen de maxim 14 zile ( din momentul în care returul a ajuns la noi ), prin mandat postal sau prin transfer bancar (trebuie sa ne dati contul IBAN cu titularul contului precizat). Putem amâna rambursarea pâna la data primirii sau a colectarii bunurilor care au facut obiectul vânzarii, sau pâna la momentul primirii unei dovezi din partea consumatorului conform careia acesta a trimis bunurile catre noi.

Important!

Din motive de igiena, lenjeria intima (chiloti, bikini, boxeri, sutiene, bustiere, sosete, talpici etc) nu poate fi returnata.

Atentie!

Nu sunt acceptate retururile prin Posta !

NU vor fi acceptate colete fara anuntarea returului in prealabil!

Coletele cu ramburs nu vor fi acceptate!

Conform O.G. 130/2000 Cap. II, Art. 7(1), cheltuielile de transport pentru marfa returnata vor fi suportate integral de dumneavoastra! De asemenea, costul de transport initial nu va fi returnat deoarece nu este o taxa perceputa de noi, ci de firma de curierat cu care colaboram.

Nu veti suporta cheltuielile de returnare:

– daca primiti în colet un alt articol fata de cel comandat.

– daca ati constatat ca articolul primit are defecte de fabricatie.

Adresa pentru retur: Orasul Ploiesti, jud. Prahova, str. Int. Grindului, nr.2, bl. B1, sc. H, et. 1, ap. 109, CP 100371, pentru SC ELEGIBO SHOP SRL.