Politica de retur

ELEGIBO SHOP va pune la dispozitie livrare prin curier in orice localitate din Romania. Costul livrarii este de 20 lei. Comenzile nu sunt conditionate de o valoare minima!

Asiguram LIVRARE GRATUITA in TOATE localitatile din ROMANIA pentru comenzi mai mari de 200 lei!

Fan  Courier, Livrare in 1-2 zile, in orice localitate din Romania.

Puteti deschide pachetul în fata curierului (însa numai după ce achitaţi totalul produsului/produselor) pentru a vă asigura că ceea ce ati comandat este prezent şi în colet. Orice reclamaţie ulterioară a unor produse care lipsesc din colet nu este luată în considerare de companiile de curierat.

Retur si schimb

Puteți schimba orice articol achizitionat in 14 zile calendristice de la sosirea coletului în cazul în care măsura comandată nu vi se potrivește.

Va rugam sa anuntati in prealabil intentia de retur in scris, in maxim 14 zile de la primirea coletului, la adresa de e-mail contact@elegibo.ro, telefonic la 0738 310 256 sau completand formularul de retur.

Cheltuielile ocazionate de transport sunt  suportate de dvs. De asemenea, costul de transport initial, de la www.elegibo.ro, nu va fi returnat deoarece nu este o taxa perceputa de noi, ci de firma de curierat cu care colaboram.

Returul se va face cu firma de curierat  cu care s-a livrat marfa (Fan Courier). Retururile trebuie să fie în ambalajul original, cu toate etichetele și accesoriile atașate corespunzător, factura, și fără să prezinte nicio urmă de deteriorare sau uzură, sa nu fie purtate, sa nu miroasa a parfum, a detergent, a deodorant etc. În caz contrar, firma noastră își rezervă dreptul de a nu accepta returul comenzii. La primire, coletul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate, in caz contrar acesta va fi refuzat.

Cum primiţi banii înapoi pentru articolul returnat? 

 În cazul în care condițiile de retur sunt îndeplinite, vă vom schimba produsul cu alta masura (in functie de disponibilitatea stocului)/ produs sau vă vom înapoia banii în termen de maxim 14 zile ( din momentul în care returul a ajuns la noi ), prin mandat poștal sau prin transfer bancar (trebuie sa ne dati contul IBAN cu titularul contului precizat). Putem amâna rambursarea până la data primirii sau a colectării bunurilor care au făcut obiectul vânzării, sau până la momentul primirii unei dovezi din partea consumatorului conform căreia acesta a trimis bunurile către noi.

Atenție!

Nu sunt acceptate retururile prin Posta !

NU vor fi acceptate colete fara anuntarea returului in prealabil!

Coletele cu ramburs nu vor fi acceptate!

Conform legii române în vigoare, cheltuielile de transport pentru marfa returnată vor fi suportate integral de dumneavoastră!

Nu veți suporta cheltuielile de returnare:

- dacă primiți în colet un alt articol față de cel comandat.

- daca ați constatat că articolul primit are defecte de fabricație.

Adresa pentru retur: Orasul Ploiesti, jud. Prahova, str. Int. Grindului, nr.2, bl. B1, sc. H, et. 1, ap. 109, CP 100371, pentru SC ELEGIBO SHOP SRL.